yakınlaştırmayı etkinleştirmek için tıklayın
yükleniyor...
Hiçbir sonuç bulamadık
haritayı aç
Görünüm Yol Haritası Uydu melez Arazi Benim konumum Tam ekran Önceki Sonraki
Gelişmiş Arama
Arama sonuçlarınız

Mai Residence de Yaşamın Size Getirdikleri

tarafından gönderildi Nuray ÖZDEMİR üzerinde 20 Ekim 2017
0

Mai Residence Ve Yaşam

Mai Residence Kartal E5 hattı üzerine kurulmuş, 2 bloklu, konut ve ofis kullanımlı bir projedir. Konut ve Ofislerin iç içe yaşamlarda birbirlerine rahatsızlık vermesini istemeyen proje yöneticileri, daha inşaat başlamadan, konut ve ofisleri ayrı ayrı bloklarda projelendirerek, bunun memnuniyetsizlikle sonuçlanabilecek olası problemlerini önceden öngörmüşlerdir.

2 Bloğun da yönetimini tek bir elden idare ederek, kat maliklerine ve proje yatırımcılarına extra ekonomi sağlamışlardır. Düşük maliyet beraberinde düşük site aidatını getirmiş ve böylece sakinlerinin sadece aidatlara çalışmasına engel olmuşlardır.

Açık yüzme havuzu, Cafeterya, Fitnes Center, Çocuk oyun alanları, Müzik odası, Hobi odası, Toplantı salonu ile ihtiyaç duyabileceğiniz herşey önceden düşünülmüş ve projede ikamet edecek sakinlerin hizmetine sunulmuştur.

Yakın komşusu olan İstanbul Gedik Üniversitesi, projeyi tercih edenler için ayrı bir fayda kaynağı sağlamıştır. Yakın çevresinde Alış Veriş Merkezlerinin bulunması, bölge merkezinin yürüme mesafesinde olması projenin yatırım değerini yükseltmiştir.

Hemen Hemen her dairede Balkon bulunması, artık açamadığınız camları bulunan Plazaların yanında bölgede muhteşem bir nefes alabilme alternatifi olmuştur.Temiz hava ihtiyacının klima ve havalandırma sistemleri ile sağlandığı Lux ,D Lux yapılardaki ,açık havada nefes alma ihtiyacını, balkonundan deniz veya şehri izleyerek yapabileceğiniz bir seçenek olmuştur.

Proje genel olarak Ana artellerin çıkış noktası üzerinde bulunmasından dolayı, ister toplu taşıma yöntemi ile ,isterseniz özel aracınız ile dilediğiniz lokasyona sorunsuz ulaşım sağlayabileceksiniz.

Gittikçe küçülen aile yapımıza, modern bir dokunuş Mai Residence. Burada yaşarken hayat standartlarınız yükselecek ,hayata bakışınız yepyeni bir vizyon kazanacaktır. Sosyalleşmenin de çok aktif olduğu projede, akşamları ahbaplarınız ile dost sohbetler ederken, Cafeteryasından size sunulan ikramlardan faydalanarak, kendinizi ortamdan koparmadan muhabbetinize devam edebileceksiniz.

Müzik ve Hobi odasında gençlere veya kendini genç hissedenlere yönelik organizasyonlar yapabilir, dostlarınıza küçükte olsa bir resital verebilirsiniz.

Kendinizi Özel ve Değerli hissedeceğiniz bu proje hem oturmak için, hemde Yatırım için mükemmel bir seçenek olacaktır.

İlkemCity Gayrimenkul Projeleri Satış/Kiralama Ofisi

Nuray Keskingöz

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

  • Paranızı Değiştirin

  • Ölçü birimi

  • Gelişmiş Arama

    0 ₺ - 50,000,000 ₺

    Diğer Arama Seçenekleri

İlanları Karşılaştır